CNN+, închis la o lună de la lansare

Warner Bros. Discovery închide CNN+ începând cu 30 aprilie, marcând una dintre primele acţiuni semnificative ale companiei de la finalizarea fuziunii WarnerMedia şi Discovery în urmă cu mai puţin de două săptămâni, potrivit Variety, citată de News.ro.

Decizia pune capăt brusc unei aventuri ambiţioase despre care cei care sunt familiarizaţi cu aceste aspecte spun că l-a supărat pe David Zaslav, noul CEO al Warner Bros. Discovery, încă de la început. Zaslav a fost deranjat de decizia lui Jason Kilar, fostul CEO al WarnerMedia, când era deţinută de AT&T, de a lansa CNN+ cu doar câteva săptămâni înainte ca Discovery să preia operaţiunile.

„Această decizie este în concordanţă cu strategia mai largă a WBD direct către consumator”, a declarat Chris Licht, viitorul CEO al CNN. „Într-o piaţă complexă de streaming, consumatorii doresc simplitate şi un serviciu all-in, care oferă o experienţă mai bună şi mai multă valoare decât ofertele de sine stătătoare”.

Zaslav a fost deschis în trecut cu privire la dorinţa sa de a combina toate activele de streaming video ale companiei, care includ şi Discovery+ şi HBO Max, sub o singură umbrelă.

Serviciul de streaming, care va avea 8 – 12 ore de conţinut live original difuzat zilnic, a fost lansat pe 29 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here