Teodor Meleșcanu dispare din politică: nu a fost acceptat de niciun partid pe listele de candidați, nici măcar de PSD

Teodor Meleșcanu nu se regăsește pe nicio listă de candidați la alegerile parlamentare. În luna iunie el s-a înscris în PPUSL, partidul lui Dan Voiculescu, susținând că „vreau să aduc ceva nou în politică”. Teodor Meleșcanu nu se regăsește pe nicio lista de candidați la alegerile parlamentare. În luna iunie el s-a înscris în PPUSL, partidul lui Dan Voiculescu, susținând că vrea să aducă ”ceva nou în politică”. Meleșcanu s-a înscris în PPUSL în luna iunie.

„Dincolo de obiectivele politice contextuale si de agenda publică imediată, consider că responsabilitatea esențială a unei persoane care exercită o funcție publică o reprezintă promovarea valorii umane ca esență a oricarui model social legitim. După o viata intreaga dedicata proiectelor social-liberale, asumarea identitatii umaniste este un pas firesc, care raspunde atat reperelor pe care le-am promovat intotdeauna – demnitate, echilibru, pragmatism – cat si asteptarilor concrete ale natiunii noastre. Românii își doresc un proiect politic nou, capabil să depășească vechile conflicte și inerții, să construiască trainic, nu să dărâme. Am incredere ca umanistii pot genera o astfel de schimbare și mă voi strădui să contribui cu întreaga mea experiență la succesul acestui proiect”, a declarat atunci Teodor Meleșcanu.

Meleșcanu a mai fost membru al FSN, PDSR, Alianța pentru România (rupt din PDSR), PNL, ALDE, Forța Națională (rupt din ALDE).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here