Comunicatul PSD pe tema blocării metroului „uită” de relația partidului cu șeful de sindicat, Rădoi

PSD a transmis, vineri, că dacă s-ar fi aflat la guvernare în acest moment ”cu siguranţă România nu se afla în haosul actual”, potrivit News.ro. Social-democraţii acuză actuala guvernare că ştie doar să paseze responsabilitatea. ”Guvernaţi sau plecaţi”, a transmis PSD.

”Dacă PSD ar fi fost la guvernare cu siguranţă România nu se afla în haosul actual. De când au venit la guvernare, tot ceea ce fac în afară de a produce haos este să găsească ţapi ispăşitori. NU să guverneze! Nu să găsească soluţii”, a transmis, vineri, PSD.

Social-democraţii afirmă că astăzi ”a venit iar rândul PSD-ului să fie vinovat pentru haosul de la Metrou, după ce ieri românii au fost vinovaţii de serviciu şi ca urmare guvernanţii au introdus noi restricţii aberante, care fac mai mult rău decât bine (vezi cazul aglomerărilor din magazine ca urmare a reducerii programului)”.

”Oamenii care folosesc metroul pentru a merge la muncă nu au nicio vină că actuala Coaliţie nu ştie altceva decât să creeze haos! Luaţi măsuri pentru a debloca situaţia, nu pentru a pasa vina! Guvernaţi sau plecaţi”, a mai transmis PSD.

Ciculaţia metrourilor este blocată, vineri, din cauza unui protest spontan al sindicaliştilor.

Ion Rădoi a fost, timp de opt ani (2000-2008), parlamentar PSD, întâi deputat, apoi senator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here