Condamnat la închisoare după ce a fugit din izolare înainte de a afla dacă are sau nu Covid

Un bărbat din localitatea buzoiană Grebănu a fost condamnat la un an de închisoare şi la interzicerea unor drepturi după ce, în primăvara acestui an, a fugit dintr-un modul izolator aflat în curtea secţiei de boli infecţioase a Spitalului Judeţean, unde aştepta rezultatul testului pentru Covid 19. Sentinţa nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel in termen de 10 zile, transmite News.ro.

În luna aprilie a acestui an, bărbatul de 36 de ani din localitatea buzoiană Grebănu a fost internat pentru că tuşea. A fost plasat într-unul dintre containerele secţiei de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Buzău, până la aflarea rezultatului pentru Covid 19.

La o zi de la internare, bărbatul a fugit însă, înainte de a afla dacă este infectat cu coronavirus, el fiind prins ulterior de către poliţiştii de la TF, în timp ce se îndrepta spre casă. Bărbatul a fost reinternat.

Ulterior, rezultatul testului a arătat că bărbatul nu era infectat cu virusul SARS-COv-2, el având TBC.

Pentru că a fugit din spital înainte de a afla dacă are Covid 19, buzoianul a fost condamnat la un an de închisoare şi interzicerea unor drepturi

Sentinţa Judecătoriei Buzău nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here