Consiliul Național PNL. Raluca Turcan: Am atins o maturitate politică ce nu o mai are niciun partid

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Vicepremierul Raluca Turcan prezintă, duminică, la Consiliul NAţional al PNL, Raportl de activitate al Guvernului, vorbind despre realizările liberalilor din ultimele luni. „Am atins o maturitate politică ce nu o mai are niciun partid”, a spus Turcan.

„Ce moment frumos. Cât am aşteptat această clipă să pot să mă adresez dvs, dar şi preşedintelui Ludovic Orban, prim ministrul României. Am schimbat radical soarta României. Am înlăurat Guvernul PSD şi am învestit Guvernul Orban într-un Parlament dominat de PSd. Am câştigat alegerile prezidenţiale. Am deschis porţile către un alt fel de politică în România. Vă mulţumesc şi felicitări”, a spus Turcan.

„Am atins o maturitate politică ce nu o mai are niciun partid. Am învins un adversar periculos şi am arătat că avem forţa să ducem la capăt un proiect. Nimic nu ar fi foar osibil fără parteneriatul cu preşedintele Klaus Iohannis”, a mai afirmat vicepremierul.

„Am luat o visterie prăduită de PSD şi nu ne-am plâns”, a mai afirmat Turcan.”Am câştigat încrederea oamenilor să reconstruim ţara şi nu avem voie să dezamăgim. Am avut multe dezastre de îndreptat în fiecare domeniu de activitate. Răul a fost mai mare decât putem să ni-l imaginăm. (…) Am reuşit să închidem bugetul pe anul 2019 acoperim plăţi restante de 10 miliarde de lei (…) bani care figurau pe hârtie dar rămăseseră neacoperiţi în plata către oamenii muncitori din ţară. Erau bani blocaţi de PSD pentru a ascunde adevărata situaţia a ţării”, a mai explicat Turcan.  ”Bugetul făcut de PNL a fost un buget al adevărului. (…) Aşteptăm ca presiunea pe inflaţie şi pe buzunarul oamenilor să scadă. (…) Vom face tot ce ne stă în putinţă să găsim resurse financiare şi pentru majorarea alocaţiilor pentru copii”, a completat vicepremierul.

Turcan prezintă măsurile luate de Guvernul Orban pentru a contracara deciziile „Guvernului toxic al PSD”. 

Aceasta precizează că s-au alăcat cu 60% mai mulţi bani pentru investiţii decât a alocat guvernarea PSD. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here