Cu trupele împinse înapoi de contraofensiva ucraineană, Kremlinul anunță că vrea război „până la atingerea obiectivelor”

Sursa: Kremlin.ru

Operațiunile armatei ruse în Ucraina vor continua „până la atingerea obiectivelor”, a anunţat, luni, Kremlinul, citat de AFP și preluat de News.ro. Reacția vine în contextul pierderilor semnificative de teren înregistrate de trupele Moscovei, în ultimele zile, în fața armatei ucrainene.

”Operaţiunea militară specială va continua până la atingerea obiectivelor stabilite iniţial”, declară presei un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Peskov apreciază că, în prezent, nu există ”perspectiva unor negocieri între Moscova şi Kiev”.

Rusia a anunţat luni că a bombardat zone din regiunea Harkov, în estul Ucrainei, zone recucerite în ultimele zile de forţele Kievului în cadrul unei contra-ofensive fulger.

”În zonele localităţilor Kupiansk şi Izium, au fost atinşi combatanţi şi echipamente ale «formaţiunii naţionaliste Kraken», din cadrul celei de a 113-a Brigăzi a Apărării Teritoriale şi celei de a 93-a Brigăzi Mecanizate”, anunţă într-un comunicat un purtător de cuvânt al Ministerului rus al Apărării.

Tovarășe Putin, generalul Iarnă va trăda de data asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here