Supranumit „ultimul dictator din Europa”, Alexandr Lukașenko (66 de ani) are o relație extraconjugală cu o femeie cu 43 de ani mai tânără, transmite Știri.md. Lukașenko se află în lumina reflectoarelor din cauza scandalului diplomatic iscat prin decizia sa de a deturna avionul în care se afla jurnalistul Roman Protasevici.

Presa internațională a amintit de faptul că Lukașenko, cunoscut drept „ultimul dictator din Europa”, are o relație extraconjugală cu o femeie cu 43 de ani mai tânără.

Deși este căsătorit din 1975 cu Galina, cu care are doi copii, Viktor (43 de ani) și Dmitry (39 de ani), președintele Belarusului trăiește cu o altă femeie.

Este vorba despre Maria Vasilevich, pe care a cunoscut-o după ce aceasta a câștigat titlul de Miss în țara ex-sovietică, în 2018.

Maria Vasilevich, în vârstă de 23 de ani, și Aleksandr Lukașenko nu și-au ascuns nicio clipă relația. Cei doi s-au afișat împreună la mari evenimente, printre care și la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia, din 2018. Maria Vasilevich fiind o împătimită a fotbalului.

Mai mult, Lukașenko a îndrumat-o pe iubita sa în lumea politică, mai exact în Parlamentul Belarusului, deși amanta sa nu avea vreo experiență pe acest front.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here