Dan Bittman susține că pandemia este “o minciună” și îndeamnă la revoltă: „Când ieșim băieți și fete?!”

Vocalistul formației Holograf, Dan Bittman, consideră că pandemia COVID este o minciună și instigă la proteste stradă împotriva măsurilor de restricție.

Bucureştenii au primit marți mai multe mesaje Ro-Alert în care sunt avertizați de creşterea ratei de infectare cu noul coronavirus.

„Atenţie! În municipiul Bucureşti nivelul de răspândire a noului coronavirus (Covid-19) este ridicat – peste 3 la mia de locuitori. MASCA este obligatorie în spaţiile deschise şi în cele închise! ŞCOLILE îşi vor desfăşura cursurile online.

Activitatea ÎN INTERIOR a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole şi sălilor de jocuri de noroc este interzisă. Aceste decizii sunt valabile pentru următoarele 14 zile. RESPECTAŢI măsurile sanitare pentru a nu pune în pericol viaţa dvs. sau a celor din jur”, este mesajul primit de bucureşteni pe telefoane.

Alerta l-a enervat pe Dan Bittman, care și-a exprimat nemulțumirea pe Facebook, într-o postare vizibilă doar pentru prietenii săi de pe rețeaua de socializare.

„Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincioase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!”, a scris Bittman.

De la începutul pandemiei, Bittman s-a situat în tabăra conspiraționiștilor. „E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă şi petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm şi ne supunem ordinelor. Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morţi şi peste 400 de vindecaţi, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial”, declara acesta în aprilie pentru cancan.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here