Dan Diaconescu va fi cercetat în arest la domiciliu. Decizia magistraților nu este definitivă

Dan Diaconescu este escortat de politisti la iesirea din locuinta sa, in Bucuresti, 6 aprilie 2023. Inquam Photos / Octav Ganea

Omul de televiziune Dan Diaconescu va fi cercetat în arest la domiciliu, decizia Judecătoriei Constanţa, luată vineri seară, nefiind definitivă, transmite News.ro.

Dan Diaconescu a declarat, la ieşirea din sediul Judecătoriei Constanţa, că îşi doreşte ca toată ţara să vadă că este nevinovat.

“Sper ca în cel mai scurt timp toată ţara şi toţi telespectatorii dumneavoastră să vadă că sunt absolut nevinovat”, a afirmat Diaconescu.
El a precizat că arestul la domiliciu va fi efectuat în Bucureşti.
Omul de televiziune a plecat spre Capitală după decizia Judecătoriei Constanţa.
Judecătoria Constanţa a respins, vineri, propunerea Parchetului Judecătoriei Constanţa de arestare preventivă a lui Dan Diaconescu pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată şi folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată.
Judecătoria Constanţa a decis ca Dan Diaconescu să fie cercetat în arest la domiciliu.
Decizia instanţei nu este definitivă.
Dan Diaconescu a fost prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa susţinând că acesta a întreţinut raporturi sexuale cu două surori gemene minore contra unor sume de 300 – 400 de lei, iar faptele ar fi avut loc în Olimp, Constanţa şi Bucureşti.
Avocatul lui Dan Diaconescu, Alexandru Murărescu, a afirmat, vineri, că a ajuns la concluzia că omul de televiziune este deja condamnat de către societate şi crede că singura lui şansă este să aibă parte de un magistrat independent care să nu ţină cont de informaţiile apărute în mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here