Dan Voiculescu colecționează șefi ai SIE. Harnagea îl urmează pe Meleșcanu în partidul mogulului

Fostul director al SIE, Cătălin Harnagea, va prelua conducerea filialei Sectorului 1 a Partidului Puterii Umaniste, controlat de Dan Voiculescu. Harnagea era deja unul dintre invitații permanenți din platourile Antenei 3.

„Sunt convins de proiectul umaniștilor si de modul lor de a face politica. Avem aceleași principii, împărtășim aceeași viziune, asumăm că promovarea valorii umane este fundamentală. Consider că în acest moment este nevoie în politica românească de un suflu nou, de profesioniști capabili să construiască, să găsească soluții și din piatra seacă, nu să se vaite că alții nu și-au făcut treaba. Umaniștii serioși și competenți pot construi proiecte concrete esențiale pentru dezvoltarea României”, a declarat Harnagea, potrivit unui comunicat de presă.

Și Teodor Meleşcanu, alt fost șef al SIE, s-a înscris, zilele trecute, în partidul lui Dan Voiculescu. El afirmă că după o viaţă întreagă dedicată proiectelor social-liberale, asumarea identității umaniste este un pas firesc, care răspunde reperelor pe care le-a promovat întotdeauna – demnitate, echilibru, pragmatism.

Potrivit unui comunicat de presă, miercuri, și Dorel Căprar, deputat de Arad, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste, devenind astfel al patrulea parlamentar al umaniştilor. 1 COMENTARIU

  1. se reface zicala :”‘securisti de toate felurile, uniti-va ‘ si ” fiti gata pentru lupta cea mare ,securist cu securist sa ne unim” in partidul nou al motanului felix .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here