Dan Voiculescu racolează tot ce se poate. Dorel Căprar: ex-PSD, anchetat de DNA, autorul unei gafe monumentale

Inquam Photos / Ciprian Petcut

Deputatul arădean Dorel Căprar s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) şi devine astfel al patrulea parlamentar al umaniştilor, transmite News.ro. În urmă cu doar o zi, în acest partid s-a înscris şi Teodor Meleşcanu, fost ministru de Externe.

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al Partidului Puterii Umaniste (PPU), Dorel Căprar, deputat de Arad, s-a înscris în această formaţiune politică şi devine astfel al patrulea parlamentar al umaniştilor. 

„Am decis că doctrina umanistă şi promovarea valorilor acesteia este în interesul României şi al cetăţenilor români şi este pe deplin compatibilă cu principiile şi valorile mele politice şi de viaţă. În această perioadă societatea românească are o nevoie acută de revenire la valorile tradiţionale de respect şi sprijin faţă de om, de nevoile acestuia, de raţiune, demnitate, credinţă şi mai ales de patriotism. Considerând că doctrina umanistă poate constitui un remediu eficient al actualei situaţii, am decis să mă alătur proiectului politic al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) şi începând de azi să mă înscriu în acest partid. ROMÂNIA NU SE NEGOCIAZĂ!!! AŞA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!!!”, a transmis deputatul Dorel Căprar. 

Dorel Căprar a fost exclus din PSD Arad la începutul lunii mai a acestui an. El este, în prezent, inculpat în dosarul şpăgilor de la DRDP Timişoara.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here