Premierul Viorica Dancila a fost apostrofată, duminică, în timp ce încerca să facă o baie de mulțime la sărbătoarea de la Țebea. O româncă revoltată a comentat cu voce tare că îi este „rușine” cu așa premier.

„Mi-e rusine mie ca nu stie sa citeasca si sa scrie… Poate pui degetul…”, a spus tare o romanca în timp ce Dăncilă trecea cu alaiul de miniștri, relatează pe Facebook participanți la eveniment.

Publicată de Dumitras Horia Claudiu pe Duminică, 8 septembrie 2019

De asemenea, europarlamentarul Siegfried Mureșan îi acuză pe premierul Dăncilă și pe miniștrii PSD că nu au dat dovadă de respect față de veteranii de război prezenți duminică la sărbătorile de la Țebea. „Așa ceva nu am văzut în niciun an la Țebea. Oamenii trebuie să știe”, subliniază Mureșan.

Sa va spun cum a instrumentalizat PSD-ul Serbarile Nationale ‘Avram Iancu’ acum la Tebea: Totul a inceput frumos cu o slujba la care au participat multi localnici. Ostasii au venit dis-de-dimineata, printre ei mai multi veterani de razboi.

La finalul slujbei a aparut si Viorica Dancila cu alaiul de ministri, unii interimari. Au dat la o parte tot ce le-a stat in cale. S-au inconjurat de fotografi si camere de filmat.

S-au plasat in fata localnicilor iesiti din biserica. Membrii PSD s-au plasat in picioare in fata veteranilor de razboi, printre ei un domn de 102 ani.

La depunerea de coroane s-au depus coroane din partea ‘Grupului Parlamentar PSD’ inainte de a se depune coroane oficiale din partea institutiilor statului. Asa ceva nu am vazut in niciun an la Tebea. Oamenii trebuie sa stie”, a relatat Sigfried Mureșan pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here