Daniel Băluţă şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de edil al Sectorului 4

Sursa: Inquam Photos / George Călin

Primarul Sectorului 4 Daniel Băluţă şi-a depus, în cursul zilei de vineri, candidatura pentru un nou mandat de edil al Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti. Oficialul va candida în numele alianţei electorale PSD-PNL, iar documentele aferente, împreună cu un număr semnificativ de semnături de susţinere, au fost înregistrate la Biroul Electoral al Circumscripţiei Electorale nr. 4, aflat în Grand Arena Mall, informează News.ro.

„Cu emoţie, dar şi cu încredere, mi-am depus astăzi candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4! Mi-au fost alături si colegii care mă vor însoţi în următorii patru ani şi alături de care sunt convins că vom încheia cu succes proiectele pe care comunitatea noastră şi le doreşte, fie că vorbim despre infrastructură, de sistemul de sănătate, de învăţământ sau de siguranţa familiilor noastre! Alături de partenerii noştri de alianţă, vom continua să ne ocupăm de proiectele strategice ale Bucureştiului”, a afirmat Daniel Băluţă, potrivit comunicatului de presă al Primăriei Sectorului 4.

El a adăugat că „vom continua să construim metrou – prelungirea liniei M2 până în comuna Berceni şi extinderea liniei M4, de la Gara de Nord până la Gara Progresul, vom reface din temelii Planşeul Unirii, vom încheia lucrările de construire la Maternitatea Sf. Ioan, la Spitalul de Chirurgie Dento-Alveolară şi la Centrul de Diagnostic, Tratament şi Cercetare a Tuberculozei, din cadrul Institutului Marius Nasta”.

„Şi, nu în ultimul rând, vom continua să implementăm proiecte de importanţă vitală pentru dezvoltarea Bucureştiului, cum ar fi construcţia unui aeroport internaţional în zona de Sud. Mulţumesc tuturor celor ce m-au sprijinit semnând listele de susţinere a candidaturii mele! Sunt onorat şi determinat să muncesc în continuare pentru comunitatea Sectorului 4!”, a adăugat Băluţă.

Piedone şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here