David Popovici s-a retras din finala probei de 400 metri liber / Anunțul Federaţiei de Nataţie

ACTUALIZARE: 

Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern anunţă că nu va organiza o conferinţă de presă la sosirea lui David Popovici de la Campionatul European de nataţie seniori de la Roma, informează News.ro.

„Totuşi, pentru că ştie că relaţia cu mass-media este una foarte importantă, înainte de a pleca spre Lima, la Campionatul Mondial de juniori, David Popovici va răspunde vineri, 19 august, într-un interviu video, întrebărilor presei din România. Interviul va fi realizat de către echipa de comunicarea a Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, iar mass-media este rugată să transmită toate întrebările pentru David pe adresa de email press@frnpm.ro, până vineri, 19 august, ora 12:00”, a anunţat forul român.
Sportivul român a cucerit două medalii de aur în probele de 100 m liber (cu record mondial de seniori) şi 200 m liber, la Campionatele Europene de Nataţie.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

David Popovici s-a retras din finala probei de 400 m liber, unde se calificase de pe locul 4, transmite News.ro.

Antrenorul Adrian Rădulescu, împreună cu staff-ul tehnic, au decis să îl retragă pe David Popovici din finala de 400 m liber la Campionatul European de nataţie seniori de la Roma.

Programul încărcat din perioada următoare, consumul foarte mare pe care l-ar fi avut în finală şi dorinţa de a pregăti cât mai bine participarea la Campionatul Mondial de juniori de la Lima (Peru) – o competiţie foarte puternică – sunt motivele care stau la baza acestei decizii, anunţă federaţia.

El se calificase în finală cu al patrulea timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here