De ce au murit atât de mulți comandanți ruși pe frontul din Ucraina? Analiza Londrei

Sursa: Ukrinform https://www.ukrinform.net/rubric-ato/3459025-ukraine-army-destroyed-over-20000-enemy-troops-since-russian-invasion-started.html

Dificultăţile de comandă şi control, precum şi performanţa slăbită a forţelor ruse în războiul provocat în Ucraina a atras numeroşi comandanţi ruşi pe câmpul de luptă, a anunţat Ministerul britanic al Apărării în ultimul său raport zilnic. Se estimează că cel puţin şapte generali ruşi au fost ucişi în Ucraina, o cifră extraordinar de mare pentru orice armată, relatează BBC, preluat de News.ro.

”Dificultăţile de comandă şi control, precum şi performanţa slăbită a Rusiei pe linia frontului, au atras comandanţii superiori pe câmpul de luptă, fiind probabil să preia conducerea personală a operaţiunilor”, se arată în comunicatul Ministerului britanic al Apărării.

Potrivit Ministerului britanic al Apărării, comandanţii ruşi rareori deleagă autoritatea operaţională subordonaţilor, care la rândul lor nu dobândesc experienţa necesară pentru a conduce trupele.

Nu există vreo scuză pentru dezinformare – CEPA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here