Un site care oferă informații în timp real despre evoluția îmbolnăvirilor cu coronavirus este worldometer. În ultimele 24 de ore, bilanțul deceselor în China este în scădere, dar situația este îngrijorătoare în Iran, Coreea de Sud și Italia.

Pe site sunt prezentate ultimele date privind numărul de cazuri apărute în fiecare țară unde au fost semnalate, numărul celor care au decedat din cauza coronavirusului, dar și al celor care s-au vindecat.

De asemenea, sunt prezentate statistici și informații detaliate din care reiese modul în care cei în cauză s-au infectat cu coronavirus.

Numărul deceselor în întreaga lume a trecut de 2.700, în timp ce numărul persoanelor infectate a ajuns la 80.150. 

Fenomenul înregistrat încă de zilele trecute continuă. În timp ce China pare să se îndrepte către o acalmie a răspândirii coronavirusului, apar focare în afara Chinei, cele mai grave situații înregistrându-se în Coreea de Sud, Iran și Italia.

Pe măsură ce virusul marchează cu roșu tot mai multe state de pe harta lumii, cresc și îngrijorările cu privire la evoluția economiei mondiale. Aceste temeri sunt cele care au dărâmat luni bursele din întreaga lume. De la Shanghai la New York și de la Londra la Sydney, toate marile piețe financiare au fost în scadere. Valorea acțiunilor și cea a petrolului au scăzut, iar activele de refugiu au crescut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here