Demisie la Ministerul Tineretului şi Sportului: secretarul de stat Oltean Csongor, prins conducând sub influenţa alcoolului. „Nu am nicio scuză”

Foto: Oltean Csongor/ Facebook

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului Oltean Csongor şi-a depus demisia după ce a fost prins de conducând sub influenţa alcoolului. În urmă cu mai puţin de o zi, Oltean Csongor anunţa pe Facebook că este în funcţie de 100 de zile şi că în următoarea perioadă, pe pagina sa oficială, va prezenta detalii despre activitatea sa. De atunci, a mai avut două postări: una referitoare la consultări pe problematica tineretului şi cea în care îşi prezenta demisia.

„Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliţie fiind sub influenţa alcoolului. În urma acestui incident el şi-a depus demisia, pe care am acceptat-o şi i-am transmis-o premierului”, a anunţat vineri vicepremierul Kelemen Hunor, lider UDMR.
Coform lui Klemen Hunor, gestul lui Oltean Csongor „este inacceptabil”, iat el şi-a asumat răspunderea pentru acesta.
„Nu intenţionăm să facem alte comentarii în acest caz”, precizează Kelemen Hunor.

La rândul său, Oltean Csongor a scris pe pagina sa de Facebook: „Azi dimineaţă am fost oprit de poliţie fiind sub influenţa alcoolului. Nu am nicio scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcţia publică şi nu doresc să transmit un mesaj greşit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineaţă a fost să-mi depun demisia din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here