Demisii la nivel înalt, la Casa Albă

Sursa: Facebook

Adjunctul consilierului în probleme de securitate naţională al Casei Albe, Matt Pottinger, a demisionat în urma răspunsului lui Donald Trump la protestele de miercuri ale susţinătorilor lui, a anunţat CNN, preluat de News.ro.

Informaţia a fost confrimată de o persoană apropiată lui Pottinger.

Pottinger le-a spus membrilor echipei că sunt puţine lucruri pentru el de luat în considerare.

CNN a precizat miercuri noapte că mai mulţi dintre principalii consilieri ai lui Trump, inclusiv Robert O’Brien, consilier pe probleme de securitate naţională, şi Chris Liddell, adjunctul şefului de Cabinet, iau în considerare demisia.

Stephanie Grisham, şefa de cabinet a primei doamne a Statelor Unite, Melania Trump, şi-a prezentat miercuri demisia, în urma protestelor violente de la Capitoliu.

Protestele convocate de preşedintele în exerciţiu Donald Trump miercuri, în faţa Capitoliului, unde Congresul urma să certifice voturile electorilor în alegerile prezidenţiale şi, cu acestea, victoria democratului Joe Biden în alegerile prezidenţiale, au devenit violente la scurt timp.

Sute de manifestanţi, susţinători ai lui Trump, au pătruns în Capitoliu şi mai multe clădiri din complex au fost evacuate. În confruntările cu poliţia au rezultat mai mulţi răniţi, între care 14 poliţişti, şi câteva zeci de persoane au fost reţinute. Patru persoane au murit.

1 COMENTARIU

  1. Asta este diferenta dintre un stat democrat si o dictatura sau o democratura,ca cea iliesciana,din timpul mineriadelor!Cei care au trait si traiesc intr-un stat cu legi solide,nu concep apucaturi de tip trump -ca el este incitatorul multimii de suporteri,sa ia cu asalt cladirea legislativului SUA!TOTI REPUBLICANII AU SPUS CA ESTE DE DOMENIU PSIHIATRIC ,CE SE INTAMPLA CU TRUMP DE LA PIERDEREA ALEGERILOR ,IAR ACUM A FOST PUNCTUL CULMINANT,DE ACEEA AU DEMISIONAT SI AU CERUT INVOCAREA AMENDAMENTULUI 25,ACELA CA PRESEDINTELE IN EXERCITIU ESTE INAPT PSIHIC PT.FUNCTIE!Si un novice in ale politicii si-a putut da seama cine este omul cu chibritul in tot acest haos de dupa alegeri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here