Deputatul USR care se îndoise de tupeul lui Cuc: Am realizat că nu au limită

Sursa: Facebook

Deputatul USR Ionuț Moșteanu și-a exprimat, vineri, dubiile că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ar fi fost în stare să îi ceară Mădălinei Mezei, fosta directoare a TAROM, să țină la sol cinci curse în ziua moțiunii de cenzură pentru ca unii parlamentari ai opoziției să nu poată vota.

Ulterior, deputatul USR și-a șters comentariul de Facebook, iar într-un comentariu la o postare a jurnalistului Dan Turturică a explicat ce avusese în vedere inițial:

„Bună seara. Am scris postul încercând să subliniez imposibilitatea blocării avioanelor de câtre un decident politic și încrederea pe care o am în integritatea piloților. Și da, aveam dubii că un politican ar îndrăzni să facă așa ceva, deși auzisem niște legende că s-ar fi încercat în trecut. Dealtfel le-am și zis asta colegilor parlamentari cu o zi înainte când discutam să ne asigurăm că vin toți ai noștri cu o seară înainte – ”s-a mai încercat schema cu Taromul”. După ce am citit declarațiile de presă ale lui Cuc în care admite că a cerut lista cu parlamentarii care urmau să zboare cu Tarom am realizat că pesediștii nu au nici o limită”.

Postarea de la care a pornit totul – AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here