Diana Șoșoacă și Monica Tatoiu, scandal în direct într-un studio de televiziune

Avocata Diana Șoșoacă, acum senatoare din partea AUR și Monica Tatoiu , au avut, marți seară, la România TV, un schimb aprins de replici, după ce Tatoiu ar fi primit un mail potrivit căruia s-ar fi înscris în partidul care a făcut senzație la alegerile parlamentare.

Monica Tatoiu anunța marți pe Facebook că nu a făcut nicio cerere de adeziune la Alianța pentru Unirea Românilor – AUR. Precizarea a venit după ce a primit un SMS din partea partidului condus de George Simion în care i se explicau pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru a deveni membru al alianței.

Nu am facut nici o cerere de adeziune. Și uite ce am primit. Astia sunt mai ceva ca căpușele. Or fi cumparat din donații niste baze de date. Doar ca pe mine m-au enervat. Și mie îmi plac confruntările în tribunale. De acum încolo cu binoclul pe oamenii lor care sunt în față”.

În replică, Diana Șoșoacă i-a transmis Monicăi Tatoiu că trebuie să se adreseze autorităților și chiar a amenințat-o în direct la TV.

Monica Tatoiu: Am înnebunit, înseamnă că eu nu mai sunt protejată, potrivit legii.

Diana Șoșoacă: Ceea ce spune doamna Tatoiu de o așa-zisă mulțumire de înscriere. Îi spun să se adreseze organelor de anchetă. Unde ați primit mailul?

M. T.: Pe mailul personal am primit, se ocupă avocații mei.

D. Ș.: În cazul în care sunteți deranjată, faceți plângere. E normal, avem foarte multă treabă. Este o încercare de discreditare a partidului nostru.

M. T.: Când USR a ajuns la putere, nu mi s-a întâmplat asta.

D. Ș.: Eu zic să vă liniștiți, că așa cum dvs aveți avocați, și noi avem avocați. Ați solicitat partidului să vi se spună dacă există vreo adeziune? Este foarte ușor să arunci cu pietre. Trebuie făcute verificări.

M. T.: Eu plătesc taxe și impozite ca instituțiile statului să mă apăr. O să mă apăr singură, nu mai apelez la autorități. Am primit o grămadă de telefoane, că au primit pe messenger.

D. Ș.: Dumneavoastră ne încălcați drepturile pentru că încă nu a fost o anchetă. Mă opun oricărei afirmații.

M. T.: Sunteți un partid care clamează relația cu Biserica. Am primit nenumărate mesaje, cu un limbaj… Biserica, creștinismul înseamnă iubire. O să vă transmit amenințările.

D. Ș.: Vă rog să nu dați în noi fără dovezi. Cum puteți să arătați cu degetul, dați într-un partid în care dă toată lumea. Nu vă permit acest lucru. Dacă sunteți creștină, purtați-vă ca atare.

M. T.: Cu ce-am dat, doamnă? Am spus că am primit un mail.

D. Ș.: Distrugeți imaginea și veți răspunde. Aveți dreptul să vă adresați instanțelor. O să vă dau o consultanță gratuită.”, a fost schimbul de replici dintre cele două.


4 COMENTARII

  1. Tatoiu se crede buricul pamantului in tara asta. Nu e primul ei scandal. In felul asta mai apare si ea pe la televizor, ca era priceputa la toate si nelipsita din emisiuni.
    Asa se manifesta menopauza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here