Dîncu, acuzat că a minţit: „Marcel Ciolacu s-a aflat în clădirea din Primăverii în același moment cu George Simion” – dovezile foto

Vasile Dîncu „a mințit fără să țină cont că noi deținem dovada întâlnirii”, scrie Gandul.ro, după ce strategul PSD declarase că Marcel Ciolacu nu s-a întâlnit cu co-preşedintele AUR, George Simion: Domnul Ciolacu a trecut mai târziu pe la mine, nu a participat la această întâlnire”, a afirmat Dîncu, la Digi24.

Potrivit Gandul.ro, „Marcel Ciolacu s-a aflat în clădirea din Primăverii în același moment cu George Simion. Cei doi au intrat în jurul orei 13.50 acolo și au părăsit sediul IRES după aproape o oră. Unul după celălalt în așa fel încât să nu fie văzuți împreună. Pinocchio Dîncu i-a condus separat la plecare. Mai întâi, la 14.38 pe George Simion, iar la 14.50 pe Marcel Ciolacu”.

Totodată, publicaţia prezintă datele tehnice ale fotografiilor realizate.

„Faptul că Dîncu încearcă acum să demonteze întâlnirea dintre Ciolacu și Simion poate să arate un lucru sensibil. Și anume că niciunul dintre cei doi lideri politici nu erau mandatați/nu comunicaseră staff-urilor că poartă discuții pentru un eventual parteneriat politic. Totul ar fi fost pe cont propriu. Probabil că Dîncu le-a garantat celor doi că întrevederea de la biroul său va fi safe și că nimeni nu va afla”, comentează Gândul, în articolul citat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here