Disperarea poartă o poreclă: Mircea Badea. „Propaganda prestează cu oarece disperare”

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Zi neagră pentru Mircea Badea, duminică, când Viorica Dăncilă, candidat susținut masiv de Antena 3, a fost spulberată în alegerile prezidențiale de Klaus Iohannis.

Dacă deputatul PSD Cătălin Rădulescu a avut o reacție umorală după aflarea rezultatului, acuzând cu năduf faptul că „votul din diaspora a fost 100% fraudă”, prezentatorul Antenei 3 a tunat pe pagina sa de Facebook împotriva unei jurnaliste pe care o acuza de propagandă PNL.

Este vorba despre jurnalista Oana Dimofte, pe care Mircea Badea a mai atacat-o în trecut, adresându-i injurii.

„Propaganda prestează cu oarece disperare”, a scris pe Facebook prezentatorul TV, dând share unei postări a Oanei Dimofte, în care jurnalista vorbea despre faptul că prezența la vot din turul doi o depășise pe cea din primul tur de scrutin.

„Iar au început mesajele patetice și disperate ale #javrelor”, a mai scris Badea pe rețeaua de socializare într-o postare separată.

Mircea Badea, de altfel, a fost prezent și la sediul PSD duminică noaptea, cu un microfon al Antenei 3, la declarațiile lui Eugen Teodorovici, președintele executiv al partidului.

La un moment dat, Badea i-a ridicat mingea la fileu lui Teodorovici, întrebându-l dacă PSD ia în calcul suspendarea președintelui Klaus Iohannis. „PSD este singurul partid românesc. Orice fel de derapaj al unui om politic – este obligația noastră morală să fie facută o acțiune în acest sens”, a răspuns social-democratul, vizibil impresionat de apariția intempestivă a lui Mircea Badea.

Klaus Iohannis a obținut 66% din voturi, iar Viorica Dăncilă a luat 34%, potrivit datelor centralizate din 98% din voturile din țară și din diaspora.

Rezultate oficiale parţiale ale alegerilorprezidenţiale de duminică indică faptul că în ţară, Klaus Iohannis a obţinut 63.16% din voturi şi Viorica Dăncilă – 36,89 %. În diaspora, Klaus Iohannis are un scor de 92,19%, iar Viorica Dăncilă 7,81%.

2 COMENTARII

  1. Mai vorbiți mult de suspendări, moțiuni de cenzură si la locale și parlamentare PSD va lua sub 5%!!!
    În loc să se reformeze să-și dea afară pe toți cei cu probleme penale, le merge gura fără oprire, de parcă-i mai bagă cineva în seamă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here