Rădulescu ”mitralieră,” declarație halucinantă: În diaspora, 100% a fost fraudă

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat duminică seara, la sosirea la sediul central al partidului, că în opinia sa ”votul din Diaspora a fost 100% fraudă”.

El a explicat că ritmul de vot din unele ore a fost prea mare raportat la numărul de secții și că nu se poate să fie două voturi pe minut în străinătate. Deputatul PSD a relatat ca are veri în străinătate în Marea Britanie si Germania, unde s-a înregistrat o prezență masivă la urne și că aceștia i-au spus că atunci când au mers să voteze, în secții nu era nimeni la vot. Cătălin Rădulescu a mai spus că PSD nu a avut membri în toate secțiile de votare din străinătate.

Peste 900.000 de români votaseră în Diaspora până duminică, la ora 20.00, în cele trei zile ale turului doi al prezidențialelor, iar ultima zi de vot nu e încheiată. Scorurile înregistrate de candidați în Diasporă în primul tur indică faptul că Viorica Dăncilă, candidata PSD, va obține un scor slab în străinătate.

Cătălin Rădulescu este unul dintre cei mai radicali lideri PSD, cu dese ieșiri împotriva celor pe care îi consideră adversari ai partidului.

”Un fleac, i-am ciuruit…”


3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here