Doctoriță din Câmpulung Muscel: Să trateze Renate Weber și CCR toți bolnavii

Postarea pe Facebook a unei doctorițe din Câmpulung Muscel care îi dojenește pe cei care tratează cu lejeritate pandemia de coronavirus a devenit virală.

„Sunt după o gardă istovitoare, în spital Covid! Toate paturile s-au ocupat! Din 7 suspecți s-au confirmat 7! Avem internați și câțiva așa -ziși asimptomatici! S-au testat la privat, că erau mai obosiți sau că i-a mai durut capul! Acum ne amenință că ne dau în judecată că îi ținem internați”, a scris dr. Anca Dumitrescu.

Doctorița a amintit că starea unei persoane asimptomatice s-a înrăutățit brusc.

„Un asimptomatic a desaturat brusc, la 88%… Două ambulanțe vin neanunțate cu un confirmat și un suspect… Nebunie… unde să îi pun! Nici un spital nu mai are locuri… Fac rotații, combinații… reușesc să-i internez…

Nu mai vreau… am obosit!

Cel mai tare mă obosește negarea evidențelor: Covid 19 este o boală insuficient cunoscută, cu evoluție imprevizibilă și teribil de contagioasă…

Poate de la nesom… mă bate un gând: să trateze Renate Weber și CCR toți bolnavii de Covid 19″, a scris Anca Dumitrescu. 

Medicul se referă la inițiativa Avocatului Poporului, care a deschis mecanismul nțional de prevenire a torturii, prin care verifică dacă persoanele asimptomatice ținute în spitale. 

Renate Weber susține că ținerea asimptomaticllor în spitalele COVID-19, împotriva voinței lor, este ilegală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here