Preşedintele SUA, Donald Trump, urmează să discute prin telefon cu fostul vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat în cursa prezidenţială, despre măsuri necesare în contextul epidemiei de coronavirus, potrivit Mediafax.

Joseph Biden a declarat în cursul unui eveniment online pentru colectarea de fonduri electorale că echipa sa discută cu reprezentanţi ai Casei Albe despre organizarea unei convorbiri telefonice cu preşedintele Donald Trump, informează site-ul Axios.com. „Ieri, Administraţia Trump a sugerat că ar trebui să îl sun pe preşedinte pentru a-i oferi ajutorul. Ei bine, sunt fericit să aud că îmi va răspunde la telefon; echipa mea colaborează cu el pentru stabilirea detaliilor”, a afirmat Joseph Biden.

Donald Trump şi Joseph Biden probabil vor fi adversari în scrutinul prezidenţial programat în noiembrie. O conversaţie ar marca o modificare surprinzătoare de atitudine între doi politicieni care s-au criticat frecvent inclusiv pentru aspecte personale.

Preşedintele Donald Trump a declarat că în mod „categoric” ar accepta să discute cu Joseph Biden. „Categoric, mi-ar plăcea să vorbim. L-am considerat mereu un tip drăguţ”, a afirmat preşedintele SUA. Potrivit celui mai recent bilanţ, realizat de Universitatea Johns Hopkins, în Statele Unite se înregistrează 261.438 de cazuri de coronavirus şi 6.699 de decese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here