Eduard Novak şi-a preluat mandatul de ministru al Tineretului şi Sportului: „Ştiu că o să fie greşeli, acuzaţii, de toate. Dar cel mai mult îmi doresc să las ceva în urma mea”

Foto: Facebook

Eduard Novak şi-a preluat, joi dimineaţă, mandatul de ministru al Tineretului şi Sportului, într-o ceremonie la sediul ministerului.

El a preluat mandatul de la Ionuţ Stroe.

„Sunt conştient de faptul că aşteptările sunt foarte mari, cunosc foarte bine acest domeniu. Îmi place să lucrez sub presiune. Ştiu că o să fie greşeli, acuzaţii, de toate. Dar cel mai mult îmi doresc să las ceva în urma mea, peste 20 de ani să se spună că Novak a lăsat ceva în urma lui. Cel mai important este să avem o strategie a sportului, fără aceasta nu putem fi campioni. Anul viitor avem JO, avem CE de fotbal, vreau ca toţi aceşti copii să primească tot ce au nevoie. Ştiu că această funcţie poate dura câteva luni, dar vreau să stau până pot implementa ceva. Avem nevoie de o echipă mare, toţi trebuie să fim implicaţi. Cea mai mare performanţă, fără tineret nu se poate face, trebuie să implementăm măsuri, să devenim o naţiune câştigătoare”, a declarat Novak la preluarea mandatului.

Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism şi singurul campion paralimpic din istoria României, Eduard Novak, în vârstă de 44 de ani, a fost învestit miercuri în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here