Elena Calistru neagă orice legătură amoroasă cu Florin Cîțu

Elena Calistru, femeia despre care s-a tot vehiculat în presă în urma unei declarații a lui Eugen Teodorovici că ar avea o legătură amoroasă cu Florin Cîțu, a infirmat acest lucru, chiar în ziua în care premierul a împlinit 49 de ani. Elena Calistru, președinte și co-fondator al asociației Funky Citizens, a decis să rupă tăcerea și să explice care este, de fapt, relația dintre ei.

Elena Calistru, una dintre vocile cel mai des auzite în societatea civilă, a infirmat că are vreo legătură amoroasă cu Cîțu.

Ok, hai că o mai zic o dată, căci pare că iar a luat-o cu articole pe zvonistică. Adică de dimineață tot primesc link-uri de la diverse publicații care vorbesc despre cum îl critică iubita pe dl. Cîțu.

NU, nu sunt iubita, țiitoarea, ibovnica, partenera de viață sau alte asemenea roluri care mi se tot atribuie în ceea ce ține de premierul Cîțu.

Nici măcar nu cred să ne fi văzut vreodată live sau să fi vorbit cu el, ceea face cu atât mai absurd faptul că ajung să scriu asta. Ce e și mai ireal e că, de la o mizerie aruncată în spațiul public de Eugen Teodorovici (căci de la el pare să fi pornit), ajung acum să fac dezmințiri pe ceva ce nu ar trebui să fie subiect. Și nu înțeleg cum până acum nu i-a trecut nici măcar unuia dintre jurnaliștii care scriu despre asta prin cap să dea un telefon, un mesaj ceva și să întrebe măcar de pamplezir dacă o fi naibii așa.

Și nu, nici măcar nu e o glumă bună sau proastă de 1 aprilie, că o tot țin în de-astea de niște luni bune de zile.

P.S. Și la mulți ani dlui. Cîțu!”, a fost mesajul postat de Elena Calistru.

Elena Calistru construiește instrumente de advocacy bazate pe cercetare și date concrete pentru a încuraja cetățenii să se implice în inițiative publice de responsabilizare a guvernării. Ea cere transparență instituțiilor statului, urmărește cum sunt distribuiți banii publici și transmite, pe înțelesul tuturor, mai departe aceste informații cetățenilor. Mai mult de atât, Funky Citizens este locul în care se întâlnesc tinerii și copiii, parte din misiunea organizației fiind creșterea unei noi generații de cetățeni implicați.

„Cel mai marcant pentru mine, profesional, a fost cel în care am plătit primele contribuții și impozite pentru echipa Funky Citizens. Mi-am dat atunci seama nu numai că „am devenit om mare” și că am responsabilitatea salariilor unor oameni, ci și că va trebui să convingem mereu oamenii că ceea ce facem noi este util. Și că va trebui să ne hrănim la propriu din a arăta că civismul e necesar și important în fiecare zi”, spunea Elena Calistru într-un interviu din anul 2017 pentru Revista Cariere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here