Elon Musk: Între monedele fără acoperire ale guvernelor şi criptomonede le prefer pe ultimele

Sursa: Wikipedia

Directorul general al producătorului de automobile electrice Tesla, Elon Musk, a scris sâmbătă pe Twitter că între monedele fără acoperire ale guvernelor şi criptomonede sprijinul său este pentru cripto, transmite Reuters, preluat de News.ro.

”Adevarata luptă este între monedele fără acoperire şi cripto. Prin comparaţie, le susţin pe ultimele”, a afirmat Musk pe Twitter, răspunzând unui utilizator care l-a întrebat ce crede despre oamenii care sunt furioşi pe el din cauza cripto.

Musk a făcut anterior comparaţie între banii fără acoperire în active şi bitcoin şi scrie deseori tweeturi care determină creşterea sau scăderea bitcoin şi a dogecoin.

În luna februarie, bitcoin a crescut după ce Tesla a dezvăluit că a cumpărat bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari şi că în curând va accepta criptomoneda ca formă de plată pentru maşini.

 

Cu toate acestea, bitcoin a scăzut în urma unui anunţ făcut de Musk în luna mai, că Tesla nu va mai accepta bitcoin pentru achiziţia de automobile, referindu-se la îngrijorările sale referitoare la impactul minării criptomonedei asupra mediului.

Miliardarul a  afirmat în această lună, în timpul emisiunii „Saturday Night Live” pe care a moderat-o, că bitcoin este ”o şmecherie”, ceea ce a dus la scăderea preţului acesteia.

În urmă cu două zile, Musk a dat asigurări că nu şi-a vândut deţinerile de dogecoin şi că nici lu va face acest lucru.

1 COMENTARIU

  1. Le prefera pe ultimele ce au cazut deja . Criptomonedele sunt doar – cum ar spune cineva pacalit la vreun joc de felul Caritas – pacaleli – ce imbogatesc doar pe unii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here