Miliardarul Elon Musk a anunţat luni seară că partenera lui de viaţă, cântăreaţa canadiană Grimes, a născut primul copil al cuplului.

„Mama şi bebeluşul sunt bine”, a scris fondatorul şi directorul general al companiilor Tesla şi SpaceX pe Twitter. Musk a spus că bebeluşul este un băieţel, iar numele acestuia va fi „X AE A-12 Musk”.

După anunțul lui Musk, pe Twitter au început să circule diferite păreri despre ce înseamnă fiecare porțiune a numelui, scrie Business Insider.

Un utilizator de Twitter a tradus „X AE A-12 Musk” în „X Ash Archangel”. Altul a spus că X este un numeral roman care înseamnă 10, J este a 10-a literă din alfabet, iar dacă numeri 12 litere înapoi începând cu A vei ajunge la literal O. Alt utilizator a spus că, dacă numele bebelușului este X, tatăl său a cumpărat deja domeniul de internet pentru el. În 2017, Elon Musk a cumpărat domeniul de internet X.com.

Marți seară, cântăreața Grimes a postat pe Twitter explicația reală a numelui copilului său:

X- variabila necunoscută

AE – termenul AI (dragoste și/sau inteligență artificială) scris în limba elvish

A-12 – precursorul avionului Lockheed SR-71 Blackbird (care încă deține recordul de viteză stabilit în 1976)

Elon Musk are alţi cinci fii, născuţi prin fertilizare in vitro, din prima lui căsătorie, cu Justine Wilson (2000-2008).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here