Europarlamentarul Victor Negrescu îl atacă pe Comisarul European pentru Agricultură: Este incapabil să ofere soluţii

Sursa: Twitter

Europarlamentarul Victor Negrescu a apărat fermierii români în plenul Parlamentului European şi a arătat iresponsabilitatea anti-europenilor în gestionarea crizei din agricultură dat fiind faptul că actualul Comisar European pentru Agricultură este afiliat grupului eurosceptic din care fac parte şi reprezentanţii partidelor extremiste din România în legislativul european, transmite eurodeputatul într-un comunicat oficial. El a arătat că fermierii din România se luptă pentru supravieţuire prin prisma faptului că actualul Comisar European pentru Agricultură este incapabil să ofere soluţii adecvate la problemele cu care aceştia se confruntă, relatează News.ro.

„Fermierii din România se luptă pentru supravieţuire prin prisma faptului că actualul Comisar European pentru Agricultură, susţinut de partidele eurosceptice din Europa, inclusiv de reprezentanţii partidelor extremiste din România în Parlamentul European, este incapabil să ofere soluţii adecvate la problemele cu care aceştia se confruntă. Sub coordonarea comisarului afiliat grupului eurosceptic, România a fost discriminată la alocarea fondurilor pentru sprijinirea fermierilor, speculanţii profită de grânele ieftine şi de fermierii afectaţi de război, preţurile la alimente au crescut exponenţial, iar produsele agricole ucrainene nici măcar nu ajung unde trebuie. Asta fac anti-europenii când ajung în funcţii cheie în Europa”, a menţionat eurodeputatul social-democrat, Victor Negrescu.

În încheierea intervenţiei sale, reprezentantul României în Parlamentul European a anunţat lansarea unei noi iniţiative împreună cu Partidul Social Democrat şi PES activists România cu scopul de a susţine fermierii români şi dezvoltarea mediului rural.

„Împreună cu Partidul Social Democrat şi PES activists România, am venit cu soluţii la actuala criză din agricultură şi vom iniţia o campanie pentru sprijinirea fermierilor români şi a celor care trăiesc în mediul rural pentru că stânga europeană luptă pentru o Europă incluzivă”, a conchis europarlamentarul român, Victor Negrescu.

Ministrul Agriculturii anunță că sprijinul primit de fermieri de la Comisia Europeană va fi dublat de la bugetul statului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here