Firea, maraton de acuzații și ironii. „Doamna Anisie e tot ministrul Educaţiei, tot profi, tot smart. Plicuşor e tot primar ales. Şi tot promite lapte şi miere”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Primarul Capitalei Gabriela Firea a lansat un atac dur la adresa Guvernului şi a lui Nicuşor Dan, afirmând într-o postare pe Facebook că prefectul Gheorghe Cojanu – demis joi de Executiv – a fost avansat de premier şi că ”doamna Anisie e tot ministrul Educaţiei, tot profi, tot smart”.

„Obraz gros şi sfidare fatā de români! Prefectul Capitalei aflat “la cumpărături”, când Bucureştiul intra în scenariul roşu a fost aseară târziu avansat de premier. Va lucra la Secretariatul General. În miezul problemelor! Fiind mai mereu în concediu, libere, recuperări, “punţi” şi abulic în zilele “cu prezenţa fizică” la birou, trebuia recuperat pe un post cald şi bine plătit. Doar e de la PNL. Doar e prieten cu premierul. Ce contează incompetenţa crasă?”, scrie Firea pe Facebook.  

Ea ma afirmă că „doamna Anisie e tot ministrul Educaţiei, tot profi, tot smart, tot cu soluţii pentru elevi şi tot pe lista PNL de la Senat”.  

„Şi da, Plicuşor e tot primar ales. Şi tot promite lapte şi miere”, afirmă Firea, care comentează apoi afirmaţii ale lui Nicuşor Dan referitoare la apa caldă şi căldura din Bucureşti, la testare şi la buget.  “Va fi o iarnă grea”. Promisiunea era fermă : apă caldă şi căldură imediat, pentru că îl “sustine” cu bani şi alte resurse guvernul PNL. “Vom face testare în Bucureşti”. E începută din martie dar el nu era pe fază.  Şi DSP-ului i s-au oferit sediu şi personal medical de ajutor, dar a refuzat. Acolo e incā sefā fina doamnei Anisie. Mandrā şi ea de isprăvile ei : sā suni zile în şir la DSP şi să nu te bage nimeni în seamă, e un record, la 9 luni de la debutul pandemiei. Negativ, dar tot record!  “Bugetul e o prioritate”. Unde e premierul PNL? Nu garanta el în campanie că toţi banii tăiaţi de la Capitală în mandatul lui, din răzbunare politică faţă de mine, se întorc cu vârf şi îndesat, dacă vine Plicuşor? Uite, e pe vine! Unde-s banii? Aşa-i că e mai greu cu faptele, decât cu vorbele?”, afirmă primarul Capitalei.   

Ea notează că „minciuna are picioare din ce în ce mai scurte”.

„Lungi sunt doar zilele în care vom tot aştepta să se întâmple ce  s-a promis perfid şi ticălos în campanie”, conchide Gabriela Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here