Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul General Gabriela Firea a anunţat că vrea să candideze pentru un nou mandat la Primărie din partea PSD, argumentând că trei ani a muncit de dimineaţă până noaptea şi că a început modernizarea Bucureştiului, ceea ce deja se vede şi se simte, notează news.ro.

”Voi candida la Primăria Generală a Capitalei din partea PSD, iar la nivel de Birou Permanent Naţional şi Comitet Executiv se  va discuta, la momentul potrivit, politica de alianţe la nivel local, cu cine ne vom alia, pentru a intra şi mai bine pregătiţi în alegerile locale, dar aceste lucruri se vor stabili în şedinţele care vor avea  loc după sărbătorile de iarnă”, a anunţat Firea la Antena 3.

Ea spune că a muncit trei ani şi a început modernizarea Bucureştiului.

Nu văd de ce nu aş candida pentru că trei ani de zile am muncit de dimineaţa până noaptea, familia nu m-a mai văzut Nu văd de ce nu aș candida, pentru că trei ani de zile am muncit de dimineața până noaptea. Familia nu m-a văzut decât în weekend-uri şi nici măcar în week-end, aşa cum trebuie. Nu vorbesc de sacrificiu, că atunci când intri într-o astfel de meserie nu te mai  gândeşti la sacrificii. În mod evident, au fost şi sacrificii personale, dar cel mai important este că  am început cu motoarele turate la maximum modernizarea Bucureştiului, ceea ce se vede şi se simte şi exact acest lucru îi deranjează pe penelişti care ştiu să facă doar atacuri, ştiu să facă doar dosare, ştiu să trădeze România, ştiu ca duminica, când oamenii sunt la biserică, să facă tot felul de acuzaţii nefondate şi să vorbească lucrur care nu au nicio bază în realitate”, a subliniat primarul Capitalei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here