Firea, sfidătoare după postarea scandaloasă: “Este interzis like-ul sau share-ul pe Facebook?”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a răspuns marți seară, la Digi24, criticilor aduse pentru modul în care a tratat proiectul spitalului oncologic pentru copii și pe inițiatorii acestuia.

Principalele declarații ale Gabrielei Firea:

 • Este interzis like-ul sau share-ul pe Facebook?
 • O postare share-uită miercurea trecută, care nu a supărat pe nimeni, și brusc aseară, în timpul evenimentului No Drugs, No Problems, s-a indignat lumea ca la un semn. După șase zile, repet, după șase zile! Deci mie asta îmi dă foarte mult de gândit și de bănuit că a fost o comandă în ceea ce mă privește.
 • Îmi pare rău de ipocrizia care se manifestă. Pentru că brusc, doar în legătură cu mine, există foarte multă pudibonderie. Să știți că și eu am copii.
 • Ce mă deranjează este manipularea și ipocrizia și faptul că o anumită persoană își face campanie electorală pentru alegerile locale de la anul transmițând informații parțiale, ca să nu spun eronate.
 • Nu-mi plac omisiunile grave. Eu nu aveam cum să aduc jigniri contributorilor, sponsorilor acestui spital, pentru că și eu, ca primar general, am o contribuție (…) în construirea acestui spital – așa cum se spune, din fonduri exclusiv private – contribuție despre care nu vorbește absolut nimeni, poate nu întâmplător.
 • Acest spital se construiește – și foarte bine că se construiește și voi sprijini cu tot ceea ce pot și personal, și ca primar general – acest spital se construiește pe proprietatea Municipiului București, pe proprietatea Primăriei Capitalei, pe un teren valoros – în jur de un milion de euro.
 • Atât Spitalul Marie Curie, Bagdasar cum este cunoscut în popor (de fapt Budimex – n.r.), lângă care se construiește acest spital privat, cât și terenul aferent sunt proprietatea Primăriei Capitalei.
 • Niciodată nu am făcut tapaj să spun: știți, nu vă supărați, spuneți dvs că este un spital construit exclusiv din fonduri private, dar uitați de contribuția majoră a Primăriei Capitalei, și anume prin punerea la dispoziție a acestui teren extrem de valoros.
 • Și noi construim spital, și eu am construit spital, Victor Gomoiu, am găsit o clădire bântuită. Gabriela Firea, ca primar general, care iată că este atacată nedemn, a construit acest spital.
 • Ambulatoriul Gomoiu, Ambulatoriul Foișor, clădirea din curtea Spitalului Stoia, nouă-nouță, de la zero, Ambulatoriul de la Victor Babeș… Și eu am construit clinici, spitale și nu mi-a spus nimeni absolut nimic.

5 COMENTARII

 1. Ai construit tu spitale ? Imbecilo, alea sint din fonduri de stat de unde ati furat toti de v-at facut palate, aici e vorba de fonduri strinse de doua doamne care chiar s-au zbatut si se zbat pentru asta , sint fonduri private nu au nici o treaba cu Primara ta. Mortii matii de javra imputita, auzi la ea , a construit ea spitale, ma faci sa rid si cu curul de tine !!!!

 2. „Acest spital se construiește – și foarte bine că se construiește și voi sprijini cu tot ceea ce pot și personal, și ca primar general – acest spital se construiește pe proprietatea Municipiului București, pe proprietatea Primăriei Capitalei, pe un teren valoros – în jur de un milion de euro.”
  Primaria nu are nici o Proprietate, „duamna premar”. Sunteti acolo sa administrati in folosul cetatenilor, ca doar nu te-a facut mami proprietara de terenuri, stapana de sclavi sau iobagi. Ati furat ca niste nenorociti, toti, cap coada si acum va legati de oamenii care fac ce ar fi trebuit sa faceti voi, nenorocitilor. Sunteti o sleatha de incapabili analfabeti, niste gainari ordinari. Atat.

 3. Întrucât nimeni nu o urmărește pe fibună pe Facebook, normal că a trebuit o reuniune serioasă ca să se sesizeze și lumea ce kkt a mai servit încă odată… a multa oară…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here