Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

Sursa: Pexels

Vlad-Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, a fost arestat preventiv, marți, pentru trafic de droguri de mare risc, în urma unei operațiuni de flagrant, organizată de către DIICOT.

Acțiunea prin care acesta a fost prins a fost una mai complexă, pentru că, inițial, a fost prins celălalt tânăr, în vârstă de 21 de ani, în timp ce vindea cocaină în Prahova.

După reținerea acestuia, la fața locului a sosit și Vlad Timiș, care dorea să ridice banii pe care primul tânăr i-a luat după ce cocaina a fost vândută.

Procurorii au mai transmis și faptul că fiul lui Radu Timiș era drogat cu cocaină în momentul în care a fost prins în flagrant delict.

Dacă va fi găsit vinovat pentru trafic de droguri și consum de droguri, el poate sta în închisoare de la trei la 15 ani. Dar pentru că în acest caz este vorba despre droguri de mare risc, pedeapsa poate ajunge chiar și la 20 de ani de închisoare.

„În temeiul art.226 din C.pr.pen. art.223 alin.2 din Codul de procedură penală rap. la art.202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e din C.pr.pen. admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie- Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Timiș Vlad-Cristian pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Stoian Daniel-Florin pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art.275 alin.6 C.p.p. cheltuielile privind avocaţii din oficiu rămân în sarcina statului Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru cei prezenși și de la comunicare pentru cei lipsă. Pronunţată în camera de consiliu, azi 14.09.2021, ora 20.35”, arată instanța.
Afacerea deținută de Radu Timiș este una dintre cele mai de succes din România. Supranumit „Regele Mezelurilor”, acesta a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, EDIŢIA 2020.

Radu Timiș are cinci copii, patru băieți și o fată, implicați în afacere.

Contul oficial Senatului României, blocat pe YouTube din cauza declarațiilor antivacciniste ale Dianei Șoșoacă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here