Senatorul PNL Florin Cîțu a afirmat că Guvernul PSD vrea să mai dea un tun pentru a-și păstra finanțările la partid. Liberalul susține că CE s-ar putea să fie de acord cu subvenția de un miliard de lei pentru CEC Bank. El a adăugat că Eugen Teodorovici se va împrumuta cu dobânzi mari de la UE.

Guvernul mai vrea să dea un tun de un miliard de lei, pe ultima sută de metri. Viorica și bichonul continuă să-și bată joc de români. Să-i sfideze. Să-i umilească. Totul pentru a-și păstra finanțările la partid. O mare parte din aceste finanțări vin și din sinecuri. Dintr-odată aflăm că s-ar putea ca cei de la CE să fie de acord cu subvenția de aproape 1 miliard de lei pentru CEC Bank. Nu știu exact ce a spus guvernul socialist de la București și dacă cei de la CE au crezut. Dar știm că Dăncilă și gașca ei de infractori nu au acești bani ”, a declarat senatorul PNL, duminică, printr-o postare pe Facebook.

Senatorul liberal susține că dacă PSD avea bani nu tăia de la ministere prin rectificare bugetară.

Dacă aveau banii nu ar fi tăiat la rectificare 3 miliarde de lei de la Ministerul Transporturilor, 2 miliarde de lei de la și 400 de milioane de lei de la Ministerul Sănatății. De exemplu. Și pentru că nu are banii, bichonul îi va împrumuta la cele mai mari dobânzi din UE”, a subliniat Cîțu.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here