Alegeri prezidențiale 2019. Patronul unui salon de înfrumuseţare din Bucureşti promite servicii gratuite femeilor care votează

salon de infrumusetare
Foto: Pixabay

Deţinătorul unui salon de înfrumuseţare din Bucureşti a postat, duminică, pe Facebook, un mesaj prin care promite că va oferi servicii gratuite tuturor femeilor care vor face dovada că merg la vot. „Aşa cum ei fac pomeni şi plimbă autocare, mă simt îndreptăţit să acţionez, folosind ce resurse am”, a scris patronul salonului.

„Pe toată durata săptămânii viitoare, de luni pana sâmbată, între orele 9:00-21:00, voi tunde vârfurile numai un centimetru, absolut gratuit oricărei femei ce îmi demonstrează că a votat azi. Voi solicita un selfie cu buletinul de vot stampilat. În felul asta sper să vă încurajez, motivez, susţin. Mulţumesc”, a scris bărbatul pe reţeaua de socializare.

Hair-stylistul povesteşte că a crescut în Italia, cu o mamă imigrant, „fugind de sărăcie” din România.

„M-am simţit ca şi copil, ca dracu. Eram extracomunitari, am gustat rasismul, cruzimea copiilor la şcoală, mi-am văzut mama umilită, tratata ca pe sclavi. Asta trăiesc mulţi români pe afară. Nu spun din cauza mândriei. Fiecare avem un cuvânt de spus. Hai sa-l spunem în aşa fel, încât să se cutremure pamântul sub nespălaţii ăştia!!!!”, mai scrie el.

Bărbatul susţine că a „umblat cu foarfeca în mână pe toată planeta”, că a fost ”respectat” şi a avut succes peste tot, dar că vrea să rămână în România fiindcă aici se simte acasă, nu se simte musafir.

El îşi motivează, totodată, decizia de a încuraja femeile să meargă la vot.

„Ştiu că este discutabilă modalitatea mea, dar aşa cum ei fac pomeni şi plimbă autocare, mă simt îndreptăţit să acţionez, folosind ce resurse am. Timpul, experienţa, pasiunea şi meseria. Nu mai pot, m-am saturat, mi-e lehamite!” mai spune el.

La Sibiu, un local oferă gratuit cafea celor care demonstrează că au votat. ”Cine se prezintă la cafeneaua Silvana (str. Gorăslău) cu buletinul ştampilat VOTAT are cafeaua din partea casei!!!! Program 12-01”, au transmis reprezentanţii localului, pe Facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here