Florin Cîțu: Sunt dezamăgit de decizia în dosarul „10 august”. Vom vedea dacă mai există căi de atac

Inquam Photos/ George Călin

Premierul Florin Cîţu s-a declarat dezamăgit de clasarea dosarului „10 august” şi a arătat că a avut discuţii cu ministrul Justiţiei, Stelian Ion, cu privire la posibile căi de atac.

„Este o decizie a tribunalului şi nu pot să comentez decât ca cetăţean că sunt dezamăgit că vedem că în România nimeni nu a tras în noi în decembrie, în mineriade nimeni nu răspunde pentru mineriade şi mai avem aici un eveniment în care este foarte greu să găsim responsabili. În ceea ce mă priveşte, mă voi asigura că niciodată cetăţenii României nu vor mai avea de suferit de pe urma unui stat abuziv, aşa cum au fost aceste situaţii”, a spus Cîţu.

El a precizat că a discutat cu ministrul Justiţiei, Stelian Ion, dacă mai există căi de atac în acest caz.

„Am stat de vorbă cu ministrul Justiţiei, vom vedea dacă mai există alte căi de atac, dacă se poate face ceva sau nu în acest moment. Aştept opinia experţilor în această situaţie”, a declarat premierul. 

2 COMENTARII

  1. Dezamagiti suntem cu totii sau aproape cu totii de multe lucruri in viata doar un lucru este binestiut : nu se comenteza deciziile judecatorilor sau daca se comenteza , comentariile trebuie sa contina doar o nemultumire personala nu una politica .

  2. Ei, as! Cum se face ca politicul de o anumita orientare primeaza in activitatea si deciziile judecatorilor incrancenati in coruptie ? Si asa o mana spala pe alta..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here