Fosta logodnică a suspectului olandez: Nu mă surprinde, avea antecedente!

Fosta logodnică a olandezului suspect de uciderea fetei de 11 ani din Gura Șuții a spus că nu este surprinsă deloc, deoarece bărbatul avea antecedente. Femeia a spus, pentru Omroep Brabant, că olandezul stătuse mai mulți ani la închisoare pentru infracțiuni de natură sexuală.

Ea a aflat totul după abia după ce a acceptat cererea în căsătorie, logodnicul ei fiind obligat de ofițerul de probațiune (cel care monitorizează o persoană eliberată condiționat) să spună totul. 

„Sunt șocată, dar el avea un trecut. Așa că nu sunt deloc surprinsă” a spus femeia pentru presă.


Femeia, care a vrut să-și păstreze anonimatul, nu a detaliat pentru ce infracțiuni a stat la închisoare olandezul bănuit că a ucis-o pe fata de 11 ani din Gura Șuții. Fosta logodnică a suspectului a mai relatat pentru presa locală că bărbatul mergea cu regularitate în România, nu a spus din ce motiv. Procurorii olandezi nu au vrut să comenteze pentru presă afirmațiile femeii. 

Suspectul locuia în satul Beers din estul Olandei, în apropierea graniței cu Germania. El cumpărase acolo o fermă în luna mai a acestui an. Potrivit vecinilor, era căsătorit și avea o fată adolescentă, făcută cu o altă femeie. Bărbatul stătea departe de vecinii săi și păstra legătura cu doar fermierul de la care a cumpărat locuința. 

Casa suspectului olandez

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here