FOTO Angajații RADET au venit la comandamentul de urgență cu țevile ruginite din teren

Foto: Facebook/Vitalie Cojocari

Angajații RADET au venit la comandamentul convocat pentru ora 10:00 dimineața, pe tema neregulilor și a lipsurilor Regiei, cu țevile ruginite pe care încearcă să le înlocuiască de câteva luni bune. Asta după ce, zeci de ani, atât conducerea Primăriei București cât și conducerea RADET au ignorat cu desăvârșire nevoia crucială de investiții pentru a nu se ajunge la o cedare totală a sistemului de termoficare. Acum, RADET încearcă să peticească ce se mai poate. În luna noiembrie, cinci spitale mari din București au rămas pentru mai multe zile fără apă caldă și căldură.

Foto: Facebook/Vitalie Cojocari

Ședința vine după ce marți, au avut loc mai multe avarii majore în capitală, una dintre ele afectând trei spitale mari: Institutul Oncologic Fundeni, Institutul Clinic Fundeni și Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu.

La întâlnirea care s-a desfășurat la sediul RADET, intrat în faliment, a participat și Alexandru Burghiu, directorul Companiei Termoenergetica, cea care va prelua activitatea Regiei. Au fost prezenți și foarte mulți angajați ai furnizorului de apă caldă și căldură. Ei au venit la întâlnire cu țevi vechi și ruginite pentru a demonstra cât de veche este întreaga rețea RADET.

Imagini de la întâlnire au fost postate pe Facebook de corespondentul Pro TV Vitalie Cojocari.

Foto: Facebook/Vitalie Cojocari

Foto: Facebook/Vitalie Cojocari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here