FOTO | Moment emoționant pe stadion: Ucrainenii Zinchenko și Mykolenko s-au îmbrățișat cu lacrimi în ochi la partida Everton-Manchester City

Oleksandr Zinchenko și Vitaliy Mykolenko au împărtășit un moment emoționant înainte de confruntarea de sâmbătă dintre Manchester City și Everton, când cei doi s-au îmbrățișat în urma atacului Rusiei asupra Ucrainei.

Mykolenko, fundașul lui Everton, și Zinchenko, apărătorul lui City, au fost ținuți pe băncile de rezerve de Lampard și Guardiola, cu scopul de a-i menaja. Înaintea fluierului de start de pe „Goodison Park”, cei doi ucraineni s-au îmbrățișat timp de câteva secunde, la centrul terenului. Fotvbalistul campioanei Angliei cu greu și-a putut srăpâni lacrimile.

 

 

Zinchenko nu s-a mai putut abține câteva clipe mai târziu, când întreaga audiență și-a manisfestat sprijinul pentru Ucraina. Un steag imens a fost afișat în tribune, iar fotbaliștii celor două formații au contribuit și ei la momentul emoționant: jucătorii lui Everton au purtat steaguri ale Ucrainei, iar cei de la Manchester City au îmbrăcat tricouri cu mesajul „Fără război”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here