Zilele trecute, pe conturile de Instagram ale Sânzianei Negru și ale Ioanei Grama apăreau fotografii în care cele două erau lângă Andreea Esca la evenimentul de lansare a resortului de pe litoral. Niciuna nu purta mască, scrie paginademedia.ro. Potrivit sursei citate, postările respective nu mai sunt azi disponibile.

Și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, apărea în fotografii și postase, de asemenea, o imagine de la eveniment alături de influencerițe. Nici postarea Alexiei Eram nu mai este disponibilă pe rețeaua de socializare.

Fotografiile cu influencerițele și cu Andreea Esca s-au viralizat mult în ultimele zile, în contextul în care au circulat și alte imagini de la eveniment, cu persoane care nu poartă mască și nu ar respecta regulile de distanțare socială.

Cazul evenimentului de lansare a resortului de pe litoral vine după ce, săptămâna trecută, Pro TV a notificat presa să nu scrie despre cazuri de COVID în postul TV, după care, la o zi distanță, a anunțat că există cazuri pozitive în Pro TV.

Până astăzi, Andreea Esca nu a avut nicio reacție legată de informațiile apărute în presă.

Andreea Esca a participat recent la un eveniment de lansare a unui resort de lux – Novum by the Sea, în stațiunea Olimp, alături de fiica sa Alexia Eram și de alți colegi din trust și influenceri. Potrivit mai multor informații din mass-media, prezentatoarea TV ar fi infectată cu noul coronavirus. Poliția Română a deschis o anchetă pentru a se vedea în ce context a fost organizată petrecerea de la malul mării.

La evenimentul privat din Olimp la care se presupune că s-a infectat Andreea Esca au participat mai multe vedete din România printre care și Alexia Eram, Ioana Grama, Delia, Adina Buzatu și memebri trupei Azur. Nimeni nu purta mască și nu respecta regulile de distanțare socială, după cum se poate vedea din imaginile video postate de creatoare de modă Adina Buzatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here