VIDEO | Fratele Alinei Pană de la Exatlon, executat în stil mafiot la Chiajna

Incident de tip mafiot în orașul Chiajna, în apropiere de București. Călin Pană, fratale Alinei Pană de la Exatlon România (Kanal D), a fost împușcat în plină stradă, joi seara, în jurul orei 20.30. Tânărul a fost atacat de peste 30 de indivizi, înarmați cu pistoale, bâte și săbii.

Mașina în care se aflau Călin Pană și un prieten a fost blocată în trafic de mai mulți indivizi, care i-au atacat pe cei doi. Victimele au încercat să se baricadeze în mașina proprie, însă agresorii au lovit portierele mașinii cu bâte și săbii și au tras cu arme de foc înspre cei doi.

După ce au fost scoși din mașină, Călin Pană și prietenul său au fost atacați în mod barbar. Alina Pană spune că la agresarea fratelui său au paritcipat peste 30 de indivizi.

„Erau înarmați cu pistoale, răngi și săbii. Le-au blocat mașina în trafic și au tras înspre ei cu focuri de armă. După ce i-au scos din mașină, i-au împușcat și i-au tăiat cu săbiile. Prietenul fratelui meu a intrat în comă, după ce l-au împușcat în picior. A pierdut foarte mult sânge, l-au tăiat cu săbiile. Fratele meu e în stare gravă, la spital. A fost un adevărat măcel, eu am ajuns acolo la puțin timp și l-am găsit pe Călin mai mult mort”, a declarat Alina Pană pentru WOWbiz.ro.

Alina Pană spune că are informații despre identitatea agresorilor și că aceștia au legături cu importante clanuri interlope din București și Ilfov. Ea recunoaște că se teme pentru viața ei și a familiei ei. Sportiva de la Exatlon a făcut un apel public să fie ajutată să treacă peste acest moment.

„Sunt oameni cu relații și putere, sunt oameni cu adevărat periculoși. Îmi este teamă pentru mine, pentru mama și pentru familia mea. Fratele meu a fost împușcat în stradă și nimeni nu a interevenit, nimeni nu a avut ce să le facă. Sunt îngrozită! Dacă mi se întâmplă ceva în această noapte sau în zilele următoare, să știți de unde mi se trage”, a mai spus Alina Pană.

Primarul Mircea Minea (ALDE) a fost acuzat în repetate rânduri că protejează clanurile interlope din Chiajna.

Incidentul s-a produs în aceeași zi în care, la București, ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, afirma că frontul instituţional creat în ultimele luni împotriva crimei organizate începe să dea rezultate, iar clanuri de interlopi încep să cadă, dând asigurări că „se va continua până la capăt”, pentru că în materie de justiţie, trebuie să ai răbdare până când proceduri şi operaţiuni sunt duse până la capăt.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here