Gabriela Firea face dezvăluiri despre scandalul din PSD

Inquam Photos / Octav Ganea

Gabriela Firea a făcut precizări și a dat detalii, miercuri seară, la România TV, în legătură cu scandalul din ședința CEx al PSD, când Marian Oprișan a jignit-o, numindu-o ”manevristo-securistă”.

A fost un mic incident, am luat atitudine, am ieșit din sală, am fost rugată să revin, am revenit și am pus punct discuției. Poate era multă tensiune, multe emoții, poate a durat prea multe ore, iar de la oboseală spunem și ceea ce nu ne-am dori. A fost o ședință grea. De la primele luări de poziție curgeau demisiile. La jumătatea ședinței se știa cursul, pentru că demisionase jumătate din BPN. La final, doamna Viorica Dăncilă a spus că a remarcat ce se dorește și că demisionează”, a spus Gabriela Firea.

Ea a ținut să precizeze că nu țintește funcția de președinte al partidului.

Candidatura pentru funcția de președinte este exclusă. Voi analiza, cu colegii mei, candidatura pentru funcția de vicepreședinte regional București – Ilfov. Trebuie să avem o abordare mult mai apropiată de români. Să recunoaștem greșelile pe care le-am făcut, să avem încredere între noi”, a declarat Gabriela Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here