Gabriela Firea, scenă șocantă: „Dați-mi un pumn! Băteți-mă, scoateți o ghioagă, dați-mi în cap, făceți-mi ceva!”

Gabriela Firea a acordat un interviu site-ului DC News, la finalul căruia a avut o ieșire ieșită din comun. Interviul s-a dorit o nouă replică la acuzațiile care i-au fost aduse în ultimele zile după ce a distribuit pe Facebook o postare jignitoare la adresa inițiatoarelor proiectului spitalului oncologic pentru copii, care se construiește în incinta Spitalului Marie Curie. De menționat că DC News beneficiază de contracte de publicitate generoase acordate de Primăria Capitalei.

La finalul interviului, Gabriela Firea i-a cerut lui Bogdan Chirieac ”să-i dea un pumn, o palmă, o ghioagă, ceva. Altfel vor sări haterii ca să spună că nu ați fost un ziarist corect, dacă nu m-ați bătut realmente. Haideți, eu mă ridic și dumneavoastră dați-mi, așa de control, o palmă!”

„Vreți să pățiți ca domnul Prelipceanu, că l-au certat că nu m-a bătut?”, i-a mai spus Gabriela Firea lui Bogdan Chireac. Primarul s-a referit la reacția dură a lui Cristian Tudor Popescu la adresa colegului său de platou de la Digi 24, Cosmin Prelipceanu. CTP a scris, pe Facebook, despre „emisiunea realizată de primarul general G. Firea, avându-i ca public de figurație pe d-nii C. Prelipceanu și R. Kiss. Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasând tot ce a vrut. Principala ocupație a dlui Prelipceanu a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator. Când a pus una dintre cele nu știu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil, «Nu vă supărați, doamnă primar general, totuși trebuie să vă întreb ceva…»”.

Urmăriți momentul mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here