Ghinea: Nu poţi să îl aperi pe Cîţu, dar nici nu poţi să îl ataci pe Cîţu, că eşti cu el în Guvern. Şi atunci suntem cu fundul în două luntri

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a afirmat că USR-PLUS nu a „luat de nevastă PNL-ul” şi sunt într-o coaliţie de guvernare, precizând că, în cazul scandalului legat de faptul că premierul Florin Cîţu a fost prins conducând băut în SUA, decizia formaţiunii din care face parte este că nu poţi să îl aperi pe Florin Cîţu, dar nici să îl ataci pentru că eşti cu el în guvern şi „atunci suntem cu fundul în două luntri”.

Cristian Ghinea a fost întrebat, marţi seară, la Digi 24, despre situaţia premierului Florin Cîţu legate de faptul că a fost condamnat în SUA pentru că a fost prins băut la volan.
„Vreau să cred că nu fac balet politic, dar nici nu vreau să tot răspundem noi pentru deciziile luate de alţi oameni. Noi nu am luat de nevastă PNL-ul. Suntem într-o coaliţie de guvernare, românii au votat 15% USR-PLUS, un procent PNL, un procent UDMR. Dacă dumneavoastră aveaţi altă configuraţie politică… Să tot răspund eu că numeşte PNL pe nu ştiu cine, că ce a făcut Florin Cîţu când era tânăr, că Marcel Ciolacu, care era şomer, prieten cu Omar Haysam în tinereţe, a devenit un far moral al tinerilor din România, este ceva foarte amuzant. Dar nu vreau să tot răspund pentru deciziile altora”, a transmis Ghinea.
El a precizat că mesajul primit de la partid pe această chestiune a fost „nu poţi să îl aperi pe Cîţu, dar nici nu poţi să îl ataci pe Cîţu, că eşti cu el în guvern, ceea ce e corect”.
„Şi atunci suntem într-o poziţie din asta cu fundul în două luntri”, a explicat ministrul.
Ghinea consideră că aceasta este problema lui Florin Cîţu şi el trebuie să răspundă.
„E problema lui, să răspundă el, nu a fost decizia noastră. Când românii ne vor vota cu 40%-45% să facem Guvernul singuri, să avem primul ministru, răspundem. Când e vorba despre unul de-al nostru, răspundem. Şi ne-am pus cenuşă în cap, ne-am dat palme singuri, cred că nu este partid în România care să îşi dea mai multe palme, atunci când greşeşte sau când e criticat, decât USR-PLUS. Dar să ne dăm palme şi pentru ce fac alte partide, cred că e totuşi exagerat. Domnul Cîţu este om matur, vaccinat, se poate apăra singur, nu trebuie să răspundem noi de la USR-PLUS mereu de deciziile altora”, a mai afirmat Cristian Ghinea.

1 COMENTARIU

  1. Cum opozitie nu mai exista , cum antivaccinistii si anti globalistii si-au luat deja zborul impreuna cu elefantelul cel roz , cum toti casca gura doar, doar vor primi ceva pitule de la CITU , cum s-a fisit si bomba- tiribomba numita macheaala din STATE , cum Orban bate matanii si cumpara indulgente de prin filiale (ce unanimitate va fi in alegeri si cum se vor repezi cu totii sa il voteze pe Citu ) doar ,doar o ramane sef al Camerei , cum UDMR si USR si-au cumparat cu totii ochelari de cal si apluda pe neve maretia premierului , cum in strada ies doar cei de la LGTB si cite vreun purtator de icoane si niscaiva moaste la pachet , cum vaietele din media nu fac altceva decit sa isi fringa nasul de efectule bumerangului , cum unde dai si unde crapa este versul agreat de TV-urile usor colorate , cum inca unii isi mai inchipuie ca vor deveni ei talibanii Romanieisi vor face rahatul iliberalist praf si pulbere , cum SUA ii lasa degraba – masca – pe cisatigatotii razboiului (asta da gluma mediatica ) si nu numai , poate e momentul sa intelegem si noi ca si – romani – ca nu mai e de joaca .Cine nu doreste sa fie cu SUA nu are deecit , dar atentie – se poate intimpla oricui ceea ce patesc acum cei din Afganistan .Cit despre presedinte , chiar daca vederea unora este incetosata , tot Iohannis conduce bilciul .Nu se intimpla nimic fara acceptul lui . A incercat cineva , stiti voi cine , o cacealma (partial a reusit ,dar tot pe spinarea romanilor ce au mai fost pacaliti o data )dar cum spune zicala – dupa fapta si rasplata – vedem cu totii ce patesc cacealmistii .Sapte ani Citu va conduce tara .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here