Gorghiu: Am ajuns să avem oameni din PNL care critică mai mult PNL decât o face Ciolacu

Senatorul PNL Alina Gorghiu critică faptul că există în partid liberali care critică PNL mai mult decât o face preşedintele PSD. „Am ajuns să avem oameni din PNL care critică mai mult PNL decât o face Ciolacu, cred că e invidios, e verde de oftică domnul Ciolacu că vede acest lucru în PNL”; afirmă senatorul liberal, trasmite News.ro.

„Avem colegi în Partidul Naţional Liberal care şi de pe această scenă folosesc aceleaşi mesaje pe care le foloseşte PSD, dragii mei, şi anume că banii de la Guvern, din fonduri publice, se vor duce exclusiv pe la nişte primari, cum spune domnul Ciolacu: Dom-le, nu se duc la PSD. Nu, domnule, primarii PNL nu au beneficiat de fonduri în guvernarea PSD şi este foarte bine dacă bani din bugetul statului se duc şi în investiţiile comunităţilor liberale. Vă rog să vă bateţi pentru fiecare proiect şi să nu vă mai uitaţi la colegii care repetă mesajele PSD. Sunt toxice, obosesc în spaţiul public oamenii care cred în PNL. Am ajuns să avem oameni din PNL care critică mai mult PNL decât o face Ciolacu, cred că e  invidios, e verde de oftică domnul Ciolacu că vede acest lucru în PNL. Stimaţi colegi, suntem o echipă de oameni puternici, indiferent pe cine susţinem trebuie să o facem elegant!”, a afirmat Alina Gorghiu duminică, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri interne a PNL Maramureş.
Ea şi-a reafirmat susţinerea faţă de Florin Cîţu, susţinând că acesta va aduce „un aer de prospeţime şi o direcţie mai sănătoasă pentru PNL”.
De asemenea  i-a rugat pe susţinătorii lui Ludovic Orban care critică pe Facebook guvernul condus de Florin Cîţu să înceteze.
„Nu o să mă vedeţi nici măcar o secundă spunând ceva urât despre fostul premier al României, pentru că i-am susţinut măsurile, mandatul.  Dar îi rog pe toţi cei din echipa lui care astăzi critică pe Facebook mandatul lui Florin Cîţu – şi nu există zi să nu vezi postări împotriva premierului actual – să facă acelaşi lucru pe care tot PNL-ul l-a făcut. Dacă nu o să susţinem fiecare dintre noi acest guvern al lui Florin Cîţu şi al PNL, al preşedintelui  Klaus Iohannis, al fiecăruia dintre noi, riscăm să pierdem guvernarea. Vă rog să fiţi solidari”, a adăugat Alina Gorghiu.

1 COMENTARIU

  1. Poate este momentul ca partidul sa merga mai departe . In perspectiva anului 2024 an ce are in componenta sa toate alegerile din Romania , PNL trebuie sa se reinventeze .Actualul sef de partid are merite deosebite si a cistigat alaturi de Presedintele republicii numeroase batalii politice .Din nefericire alegerile parlamentare , poate cele mai importante alegeri , au fost pierdute de catre PNL-Orban .Poate era bine ca schimbarea sa vina imediat . Fara sprijinul presedintelui tarii ce a constriuit aproape de unul singur noua majoritate ce conduce tara si care a avut un rol esential in numirea actualului premier PNL era acum in opozitie .Asadar cuvintul presedintelui natiunii este decisiv . In PNL tocmai ce au loc alegeri si delegatii ce sunt trimisi in plenul PNL vor vota conform cerintelor alesilor din filiale . Adica daca seful filialei , ce tocmai a fost ales , voteaza CITU (sa zicem ) atunci toti cei care , participantii fiind din filiala respectiva )alesi de sef fiind ,vor vota Citu .Dealtfel si zicerea ce ne arata cum seful PNL trebuie sa fie prim ministru nu se potriveste in cazul de fata . Zicerea este valabila atunci cind seful unui partid cistiga alegerile si dicteaza noua formula de guvernare . Riscul de a pierde guvernarea este foarte mare si in functie de acest risc PNL trebuie sa ia decizia corecta .Tara are nevoie de un PNL nou care sa poata readuce votantii ce nu au mai participat la vot (motivele le intelege mai toata lumea )si sa ofere nehotaritilor sansa de a spune : acum avem ce si pe cine vota .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here