Haferland | David Saranga a spus că a apreciat în România peisajele minunate şi oamenii calzi

Ambasadorul Statului Israel, David Saranga, a fost prezent duminică la Criţ, în ultima zi a Festivalului „Săptămâna Haferland”, el apreciind atmosfera de „toleranţă şi multiculturalitate”, transmite Agerpres.ro.

„Este a zecea ediţie a Festivalului Haferland, este al treilea an când sunt aici, la festival, şi îmi place această atmosferă multiculturală care reprezintă Festivalul Haferland”, a declarat ambasadorul pentru AGERPRES.

El a mărturisit că îi plac această zonă, precum şi atmosfera de toleranţă şi multiculturalitate.

„În fiecare an vine mai multă lume, în fiecare an putem găsi lume care vine din diferite domenii şi aici se întâlnesc şi vorbesc, şi cred că acest weekend este unul în care se vede această atmosferă de toleranţă şi multiculturalitate”, a mai spus David Saranga.

Ambasadorul a precizat că la începutul mandatului său Sighişoara a fost primul oraş pe care l-a vizitat iar la final de mandat, printr-o coincidenţă, este ultimul oraş pe care-l vizitează.

„Uneori lucrurile se întâmplă din coincidenţă şi asta s-a întâmpla şi cu asta. Şi ieri, când am venit spre Sighişoara de la Bucureşti, m-am gândit că era primul oraş pe care l-am vizitat după ce am venit aici şi iarăşi, acum, înainte de plecare, sunt în această zonă şi am vizitat Sighişoara. Mâine, peste 24 de ore, o să plec din România şi acesta este ultimul eveniment la care particip”, a afirmat ambasadorul Saranga.

La întrebarea ce a apreciat în România în perioada în care a stat aici, David Saranga a răspuns: „Peisajele frumoase şi oamenii calzi şi minunaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here