IMAGINE ANTOLOGICĂ | Șerban Nicolae, Ciolacu, Tăriceanu, Ponta și Bănicioiu „salvează” România

  PSD, ALDE și Pro România au de gând să propună noi măsuri, suportate de bugetul de stat, sub pretextul combaterii efectelor economice produse de pandemia de coronavirus.

  „Astăzi, alături de ALDE și PRO România, vom depune un proiect de lege la Parlament, cu o serie de facilități fiscale, amânare și reeșalonare de plați acordate companiilor și angajaților acestora”, a anunțat, luni, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

  Postarea sa de pe Facebookeste însoțită de o fotografie în care mai apar, alături de Ciolacu, și Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta, Șerban Nicolae, Sorin Grindeanu și Nicolae Bănicioiu.

  Imaginea este cu atât mai sugestivă cu cât figurile care apar în ea au ocupat poziții importante în guvernările PSD și ALDE din ultimii ani, la finele cărora bugetul național a fost saturat de măsuri populiste care i-au lăsat României o marjă de manevră limitată în plină pandemie de coronavirus.

  1 COMENTARIU

  1. Domnilor va intreb cine a desfintat in 2014 Institutul de omologare a produselor farmaceutice. Cine era ministrul sanatati si prim ministru si partid era la conducere si sa va puneti intrebarea dacca avetu dreptul sa faceti acuma lucru asta. Eu zic ca ar trebui procuratura sa intervina c

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here