Incendiu puternic lângă București. Ard mase plastice, gunoi menajer şi vegetaţie uscată pe o suprafaţă de 7000 de metri pătraţi

Foto: ISU București

Un puternic incendiu a izbucnit vineri dimineaţă în apropierea Capitalei, în Chitila, unde au luat foc mase plastice, gunoi menajer şi vegetaţie uscată. Flăcările au cuprins şi un utilaj pentru sortarea deşeurilor. În apropiere se află un rezervor de motorină de 5 tone, transmite News.ro.

”Incendiu produs la stive de mase plastice, gunoi menajer şi vegetaţie uscată, pe 7000 mp, în str Poiana Trestiei, localitatea Chitila, lângă fosta groapă de gunoi. Flăcările au cuprins şi un utilaj pentru sortarea deşeurilor”, anunţă ISU Bucureşti – Ilfov. Incendiul se manifestă în apropierea unui rezervor de motorină de 5 tone. Conform purtătorului de cuvânt al ISU, Daniel Vasile, pentru stingerea incendiului intervin 15 autospeciale. El a precizat că fumul în zonă este dens şi că acţiunea de stingere a focului este îngreunată de vântul care intensifică flăcările. A fost emis un mesaj RoAlert pentru informarea şi avertizarea populaţiei din zonă.  Nu sunt victime, conform reprezentanţilor ISU.Cu o si în urmă, un incendiu de vegetaţie a izbucnit în zona Ghencea din Capitală, pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here