Fotografie spectaculoasă realizată în masivul Ceahlău: Mii de oameni urcă noaptea pe vârful Toaca pentru a vedea piramida holografică

Un fotograf a surprins momentul în care mii de oameni urcă înainte de răsăritul soarelui, pe 6 august, pe vârful Toaca din masivul Ceahlău pentru a asista la un fenomen natural spectaculos.

În fiecare an, înainte de răsăritul din 6 august, mii de oameni urcă pe vârful Toaca în Carpații României pentru a asistă la un fenomen pe care mulți îl consideră un miracol: o piramidă holografică care apare în momentul în care răsare soarele”, scrie fotograful Andrei Dăscălescu, regizor cunoscut în același timp, pe contul său de Instagram. Fotografia a fost realizată cu timp de expunere foarte lung și a reușit să surprindă lanternele drumeților care urcă pe vârful montan înainte de răsărit.

Explicația științifică spune că umbra se combină cu cele patru vârfuri iar soarele răsare în locul perfect în această zi. Fenomenul devine tot mai popular în fiecare an, iar mulți consideră aceast traseu ca un tribut către Dumnezeu sau natură, importantă pentru bunăstarea lor personală„, adaugă fotograful, în postarea de pe contul său de Instagram, cu referire la fenomenul natural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here